Tekstiilien merkkaus

Hotmark eli erilaiset lämpösiirtomerkkaukset, toteutetaan ohuesta kumimaisesta kalvosta. Kalvo kiinnittyy tekstiiliin lämmön ja puristuksen avulla. Merkkauksella on erinomainen kesto ja tasainen laadukas painojälki. Lämpösiirrolla tehdään lähinnä yksivärisiä painatuksia. Soveltuu erinomaisestiu pieniin sarjoihin. Numeroinnit, sekä nimet urheiluasuihin tehdään lähes aina Hotmark-merkkaamalla.

 Silkkipaino eli perinteinen tekstiilipaino on edelleen hyvä ja edullinen tapa tehdä isoja sarjoja, sekä liukuvärjättyjä kuvia. Silkkipainon hinnoittelu perustuu aloituskuluun, joka on seulan valmistus ja filmien teko. Hinnoitteluun vaikuttaa olennaisesti siis montako väriä painatuksessa on ja kuinka suuri on painettava erä. Silkkipainoväreihin voidaan sekoittaa myös erityisiä ominaisuuksia, kuten helmiäistä, glitteriä, jälkivalaisevaa,turpoavaa ainetta tai jotakin hajuentsyymiä…

Tulostetut kuvat muotoon leikataan ja prässätään kiinni vaatteeseen, tällöin saadaan pelipaitoihin ja muihin tekstiileihin suhteellisen edullisesti ja helposti tehtyä moniväristä painatusta. Tekniikka mahdollistaa myös näyttävien yksilöllisten T-paitojen teon.

Sublimaatio ja erikoismerkinnät muotoon leikataan ja prässätään kiinni. Siirtosublimaatio mahdollistaa valkeille tekstiileille valokuvankaltaisen painatuksen, joka imeytyy syvälle tekstiilin kuituun ja tekee painojäljestä tarkan ja täysin huomaamattoman tuntuisen. Sublimaatiolla valmistamme myös erilaisia seura- ja fanituotteita: huiveja, hiirimattoja, kahvimukeja, palapelejä… Muita käyttämiämme paino- ja merkkausmenetelmiä ovat: heijastinpainatukset, nukka eli flockpainatukset, strassipainatukset, fosforipainatukset, aplikoinnit, kangasmerkit…

Brodeeraus ja brodemerkit ovat langalla toteutettua kirjontaa suoraan vaatteeseen tai erilliselle merkkikankaalle, joka kiinnitetään prässäämällä vaatteeseen. Brodeeraamalla saa arvokkaan näköisen ja hyvin kestävän lopputuloksen. Tekniikka soveltuu parhaiten hieman tukevampiin kangaisiin, takkeihin, pikeepaitoihin, collegeasuihin… Teemme brodeerausta niin yksittäiskappaleisiin kuin isoihinkin eriin. Hinnoittelu muodostuu aloitukulusta eli ohjelmanteosta sekä kuvan tikkimäärästä. Brodeeratut merkit taas ovat isossa erässä huomattavasti edullisempi tapa saada vaatteeseen brodeeraus, merkit kiinnitetään lämpöliimalla ja ne soveltuvat kaikenlaisiin tekstiileihin, kasseihin, pipoihin lippiksiin. Hinnoittelussa voi ajatella merkkien olevan yli puolet edullisempi tapa kuin suora brodeeraus vaatteeseen.

Painotekniikoita on toki monia, mutta autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan.
Teemme merkintöjä asiakkaan omiin tekstiileihin, sekä meiltä ostettuihin.
Joustamme aikatauluissa asiakkaan tarpeen mukaan aina kuin se vain on
mahdollista. -Kysy hinnoitteluamme…

info@mosquito.fi _____ etunimi@mosquito.fi